BIP MJO - Zespół Szkół Gastronomicznych Nr 2

STRUKTURA ORGANIZACYJNA

 

Technikum Gastronomiczne nr 11 (pięcioletnie) po Szkole Podstawowej

kierunki kształcenia:

• Technik żywienia i usług gastronomicznych ze specjalnością DIETETYKA

• Technik technologii żywności ze specjalnością DIETETYKA

• Technik usług kelnerskich ze specjalnością BARMAN.

 

 

Branżowa Szkoła I Stopnia nr 10 (trzyletnia) po Szkole Podstawowej

kierunki kształcenia:

• Kucharz (z elementami kuchni świata)

• Kucharz pracownik młodociany (z elementami kuchni świata)

• Cukiernik (z elementami nowoczesnych technik dekorowania)

• Cukiernik pracownik młodociany (z elementami nowoczesnych technik dekorowania)

• Kelner (z elementami serwisu specjalnego)

• Kelner pracownik młodociany (z elementami serwisu specjalnego)

 

 

X Liceum dla Dorosłych od roku szk. 2013/14

  •  Języki: język angielski lub j. rosyjski
  • Przedmioty rozszerzone: j. angielski lub j. rosyjski, biologia